Paul Poeschmann

Plastisch Chirurg

Drs. Paul Poeschmann heeft geneeskunde gestudeerd in Utrecht en is in 1968 afgestudeerd.

Vervolgens is hij, nadat hij militaire dienst in het Militair Hospitaal heeft vervuld, in 1979 gestart met de opleiding tot Algemeen Chirurg in het Academisch Ziekenhuis Groningen. Na zijn afstuderen in 1984 heeft hij zijn studie tot Plastisch Chirurg voortgezet in het Academisch Ziekenhuis in Utrecht en in 1987 afgesloten.

Vanaf 1987 is hij werkzaam geweest als Plastisch Chirurg in Dordrecht en vanaf 1992 in Meander MC in Amersfoort en het Diakonessenhuis in Utrecht. Aandachtsgebied is altijd het gelaat geweest en met name de ooglidcorrecties.

In het verleden heeft Paul meegewerkt aan televisieprogramma’s van RTL over borstvergrotingen en aan het programma "Kijk op het Gezicht" van Teleac/NOT over ooglidcorrecties.

Met meer dan 30 jaar ervaring als Plastisch Chirurg en aan een gerenommeerde ziekenhuizen verbonden te zijn geweest, werkt Paul sinds april 2018 bij Kliniek Heihof en voert hier de ooglidcorrecties uit. Wij zijn verheugd dat Paul zijn expertice aan onze clienten ten goede kan laten komen.

Paul heeft meer dan 4000 ooglidcorrecties op zijn naam staan, we kunnen dan ook zeggen dat hij hier zeer ervaren in is!

Zijn motto is nog steeds "blij dat ik snij" en hij is altijd weer blij als een ieder die door hem behandeld is, weer met een frisse blik de wereld in kijkt! 

BIG nummer: 89023293501 
Lees verder over de BIG registratie
 


 
Agenda
 
 
    
  
 
NieuwsbriefAanmelden
 

©2013 Kliniek Heihof | Albertus Perkstraat 37A | 1217 NL Hilversum | 035 - 77 24 8 24 | All rights reserved