Over ons:

Kliniek Heihof bestaat dit jaar 5 jaar en is discreet en verscholen gelegen in de rustige villawijk ‘De Boomberg’ nabij het centrum van Hilversum, aan de Albertus Perkstraat 37A en heeft parkeergelegenheid op eigen terrein. Het is een stads-paradijsje waar anonimiteit gewaarborgd wordt. Het karakteristieke 19de-eeuwse monumentale boerderijtje ademt rust en vertrouwen uit. Dat is ook waar naar gestreefd wordt in het klantencontact. 

De keuze voor Botox, filler of een ooglidcorrectie ligt dikwijls gevoelig. Door Botox en filler subtiel aan te brengen, verbeteren en behouden we de natuurlijke jonge uitstraling. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke zorg en aandacht, u staat centraal! U krijgt eerlijk advies. Dit advies is gratis en vrijblijvend. We vinden het fijn als u zich op uw gemak voelt. Daarom streven we naar een ongedwongen sfeer.

Onze artsen zijn zeer ervaren en BIG geregistreerde proffesionals die uitsluitend werken met vooraanstaande merken. Dysport Botuline Toxine (ofwel Botox genoemd), tegen o.a. voorhoofdrimpels, fronsrimpels, kraaienpootjes en overmatig transpireren. Om afgenomen volume van de wangen of om bijvoorbeeld de lippen, neuslippenplooi of traangootjes op te vullen, wordt filler van hyaluronzuur ingezet van de bekende merken Stylage, Radiesse of Princess.

 

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof en niet permanent. Dat houdt in dat het lichaam dit niet afstoot en langzaam absorbeert, in tegenstelling wat vroeger gebruikt werd. We verdoven van tevoren met Emla crème, dit geeft verlichting bij het injecteren.

 

De ooglidcorrecties worden uitgevoerd door Plastisch Chirurg Paul Poeschmann. Met ruim 30 jaar ervaring en aan gerenommeerde ziekenhuizen verbonden te zijn geweest, werkt Paul sinds april 2018 bij Kliniek Heihof. Paul heeft meer dan 4000 ooglidcorrecties op zijn naam staan en is dan ook zeer ervaren te noemen.

 

Onze prijzen zijn zeer scherp doordat wij o.a. geen hoge overheadkosten hebben, zoals een duur kantoorpand of een secretaresse . Waarom zou u te veel betalen als u bij ons voor minder geld dezelfde kwaliteit krijgt.

 

Kortom:

 

•          Ervaren BIG Artsen (ooglidcorrectie door plastisch chirurg)

•          Echte Botuline Toxine (Botox) Dysport (niet verdund)

•          Filler uitsluitend hyaluronzuur van Stylage, Radiesse en Princess (niet permanent)

•          Scherpe prijzen

•          Warme ambiance en persoonlijke aandacht (u bent geen nummer)

 

 

 

 
Agenda
 
 
 
      
  
 
NieuwsbriefAanmelden
 

©2013 Kliniek Heihof | Albertus Perkstraat 37A | 1217 NL Hilversum | 035 - 77 24 8 24 | All rights reserved