Ooglidcorrectie

Met trots kunnen wij u vertellen dat drs. Paul Poeschmann - PLASTISCH CHIRURG - met al meer dan 4000 ooglidcorrecties op zijn naam, bij ons de ooglidcorrecties uitvoert. 
 
Hangende oogleden en wallen geven het gelaat vaak een vermoeide uitstraling. Hier kunnen wij met een relatief kleine ingreep, namelijk een ooglidcorrectie dé oplossing bieden.
 

Vermoeide uitstraling

 
Is uw huid boven en of onder de ogen slapper geworden en zijn de bovenoogleden wat gaan hangen? Met het ouder worden kunt u hierdoor een wat vermoeide uitstraling hebben gekregen. De bovenoogleden kunnen zelfs zo gaan hangen dat het gezichtsveld wordt beperkt.
 
Bij een ooglidcorrectie nemen we het teveel aan huid weg. Er kan ook een correctie plaatsvinden om eventuele (aangeboren) asymmetrie te verbeteren. Het gelaat krijgt hierdoor uiteindelijk een uitgeruste, open uitstraling.
 

Consult

 
Allereerst komt u bij ons op consult bij onze plastisch chirurg die ook de behandeling uitvoert. U krijgt een uitgebreid en eerlijk advies over de te behalen resultaten. Uw wensen, de methode, en de realistische mogelijkheden worden besproken.
 

Ontspannen behandeling

 
Voordat de behandeling begint wordt het gebied plaatselijk verdoofd door middel van een paar prikjes. Hierdoor voelt u vrijwel niets van de behandeling. Eventueel krijgt u, als dat nodig is van te voren en een rustgevend tabletje.
 

Prijs

 
Correctie bovenoogleden               €  750,-

Correctie onderoogleden                € 1150,-

Correctie beide oogleden tegelijk    € 1699,-
 
Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met 035 - 77 24 8 24

Of via deze link http://tiny.cc/afspraakbijkliniekheihof

 

  


 
Agenda
 
 
    
  
 
NieuwsbriefAanmelden
 

©2013 Kliniek Heihof | Albertus Perkstraat 37A | 1217 NL Hilversum | 035 - 77 24 8 24 | All rights reserved