Nu ik ouder word en mijn ogen slechter worden, merk ik dat ik vaker tuur naar mijn beeldscherm of de televisie. Ook als ik de zon zat kneep ik mijn ogen bij elkaar en dat veroorzaakte een lelijke fronsrimpel tussen mijn wenkbrauwen die je steeds meer begon te zien. Het gaf me zo'n bozige uitdrukking en ik had hierdoor soms ook wat last van spanningshoofdpijn. Nu heb ik deze fronsrimpel laten injecteren met botox en ik kan zeggen dat het een heel ontspannen gevoel geeft en ik nu een veel vriendelijkere uitstraling heb. Ik ben er erg blij mee!
 
Omdat het mijn eerste keer voor Botox was, vond ik het erg spannend. Gelukkig was de arts geduldig. Ik kom binnenkort terug voor het contouren van mijn lippen. Ik vond ze aardig, vakkundig en zeer betrouwbaar.
 
Zeer professioneel!! Ik heb een goede en fijne behandeling gehad. Ik voelde me op mijn gemak. De uitleg was goed en vooral duidelijke. Ik kom zeker weer terug.
 
Zeer vriendelijk en eerlijk! Ik heb een fillerbehandeling laten doen. Hiervoor vroegen mensen nog wel eens of ik slecht geslapen had. Na de behandeling krijg ik ineens complimenten dat ik er zo uitgerust uitzie, terwijl niemand ziet dat ik er iets aan heb laten doen. Het resultaat is heel natuurlijk!
 
De arts is zeer professioneel. Hij was zeer duidelijk en heeft echt oog voor esthetische waarde. Ik kom zeker terug, ben blij met mijn frisse uitstraling.
 
Een echte aanrader! Goede ervaring hier. Het pand straalt rust uit, het persoonlijke daar hou ik van. Ik sprak Wilma aan de telefoon en ze heeft me alles duidelijk uitgelegd. Ook dat als er na de behandeling nog vragen zijn er altijd ruimte is voor overleg en een gratis controlebehandeling. Ik vond ze zeer professioneel en kundig.
 
Ik kom regelmatig voor een botox en filler behandeling. Erg tevreden met het mooie en natuurlijke resultaat! 
 
Allereerst wil ik zeggen dat ik het fijn vond hoe ik op mijn gemak ben gesteld. Eerst wordt alles duidelijk besproken en er werd ruim de tijd voor me genomen. Ook waren er geen lange wachttijden, zoals ik wel eerder had meegemaakt bij een andere kliniek. Ik heb mijn neuslippenplooi laten vullen en de traangootjes onder mijn ogen, lijnen in mijn gezicht die ik liever niet zie en mij een vermoeid en oud uiterlijk geven. Ik los dit op door één keer per jaar een paar prikjes en ik zie er jaren jonger uit. Volgend jaar kom ik zeker terug. Dank.
 
Ben als een trotse vrouw naar buiten gelopen en de pijn viel me ontzettend mee. Het resultaat is prachtig.
 
De mogelijkheid tot een gratis controle na 2 weken vind ik erg prettig. Ze zijn vooral niet opdringerig en geven eerlijk advies. Alles liep zoals het hoort van het maken van een afspraak tot de behandeling. Bedankt, ik kom graag terug
 
Ik had me op het ergste voorbereid, maar het viel 100% mee! Zeer prettige en deskundig!
 
Pijn is erg meegevallen, snel herstel van blauwe plekken, zeer tevreden over het eindresultaat! Nazorg prima, met klachten uitstekend geholpen. Goed naar wensen geluisterd en het probleem meteen herkend.
 
Geen pijn gehad en super geadviseerd. Thanks.
 
Ik heb al jaren last van tandenknarsen, dusdanig dat m’n tanden en kiezen hiervan kapotgingen. Ik kreeg van mijn tandarts een bitje, die ik vervolgens stuk beet in m’n slaap. Dr Markwin Statius Muller (Kliniek Heihof) heeft B0T0X in m’n kaakspieren geïnjecteerd en nu heb ik nergens meer last van. Geen gespannen gevoel meer in mijn kaak, ik knars niet meer, echt een opluchting!
 
Ik ben geweest voor mijn neuslippenplooi en mijn frons, dit stoorde me al jaren. Ben zeer tevreden. De behandeling wordt duidelijk uitlegt en op iedereen persoonlijk afgestemd. Heel blij met het resultaat!
 
Ze nemen alle tijd. Mijn uiterlijk is belangrijk, want ik ben model. De behandeling werd goed doorgesproken en vooral niet opdringerig. Je merkt dat ze het natuurlijke resultaat erg belangrijk vinden. Echt een heel prettige sfeer en zeer deskundig.
 
Vriendelijk en professioneel, de resultaten verbluffend. Duidelijke uitleg met alle ruimte voor eventueel toch niet willen laten behandelen! Volgende keer weer heel graag bij deze arts!
 
Het echte resultaat van mijn ooglidcorrectie heeft even geduurd, maar nu de blauwe plekken weg zijn en het littekentje steeds minder zichtbaar wordt, ben ik ontzettend blij met het resultaat! De kundigheid en ervaring van de plastisch chirurg merk je in alles. 
 
Zweetplekken in mijn overhemden, het is jarenlang mijn grootste nachtmerrie geweest. Op kantoor zat ik continu te kijken onder mijn armen of het al zo ver was. Na de eerste koffiepauze was het vaak al raak. En dan was het nog niet eens warm op kantoor! Ik kon er echt niks tegen doen. Ik heb van alles geprobeerd: organische kledingmaterialen, deodorants, alles. Zelfs van die gekke okselpads, maar daar lekte ik gewoon doorheen. En ondertussen durfde ik nooit mijn armen op te tillen, laat staan juichen of zwaaien. Totdat ik bij drs. de Jonge in Kliniek Heihof werd behandeld. Hij gaf me kleine prikjes met botox en het probleem is opgelost. Tijdelijk dan wel, maar ik ga over een paar maanden zeker terug!
 


 
Agenda
 
 
    
  
 
NieuwsbriefAanmelden
 

©2013 Kliniek Heihof | Albertus Perkstraat 37A | 1217 NL Hilversum | 035 - 77 24 8 24 | All rights reserved