Ervaring van Annette: Fronsrimpel


"Nu ik ouder word en mijn ogen slechter worden, merk ik dat ik vaker tuur naar mijn beeldscherm of de televisie. Ook als ik de zon zat kneep ik mijn ogen bij elkaar en dat veroorzaakte een lelijke fronsrimpel tussen mijn wenkbrauwen die je steeds meer begon te zien. Het gaf me zo'n bozige uitdrukking en ik had hierdoor soms ook wat last van spanningshoofdpijn. Nu heb ik deze fronsrimpel laten injecteren met B0T0X en ik kan zeggen dat het een heel ontspannen gevoel geeft en ik nu een veel vriendelijkere uitstraling heb. Ik ben er erg blij mee!"


Ervaring van Ria: Stylage Filler


"Allereerst wil ik zeggen dat ik het fijn vond hoe ik op mijn gemak ben gesteld. Eerst wordt alles duidelijk besproken en er werd ruim de tijd voor me genomen. Ook waren er geen lange wachtijden, zoals ik wel eerder had meegemaakt bij een andere kliniek. Ik heb mijn neuslippenplooi laten vullen en de traangootjes onder mijn ogen, lijnen in mijn gezicht die ik liever niet zie en mij een vermoeid en oud uiterlijk geven. Ik los dit op door één keer per jaar een paar prikjes en ik zie er jaren jonger uit. Volgend jaar kom ik zeker terug. Dank."


Ervaring van Hettie: Tandenknarsen


“Ik heb al jaren last van tandenknarsen, dusdanig dat m’n tanden en kiezen hiervan kapot gingen. Ik kreeg van mijn tandarts een bitje, die ik vervolgens stuk beet in m’n slaap. Dokter Avi (Kliniek Heihof) heeft B0T0X in m’n kaakspieren geïnjecteerd en nu heb ik nergens meer last van. Geen gespannen gevoel meer in mijn kaak, ik knars niet meer, echt een opluchting!”


Ervaring van Lars: Overmatig zweten


“Zweetplekken in mijn overhemden, het is jarenlang mijn grootste nachtmerrie geweest. Op kantoor zat ik continu te kijken onder mijn armen of het al zo ver was. Na de eerste koffiepauze was het vaak al raak. En dan was het nog niet eens warm op kantoor! Ik kon er echt niks tegen doen. Ik heb van alles geprobeerd: organische kledingmaterialen, deodorants, alles. Zelfs van die gekke okselpads, maar daar lekte ik gewoon doorheen. En ondertussen durfde ik nooit mijn armen op te tillen, laat staan juichen of zwaaien. Totdat ik bij drs. Roopram in Kliniek Heihof werd behandeld. Hij gaf me kleine prikjes met B0T0X en het probleem is opgelost. Tijdelijk dan wel, maar ik ga over een paar maanden zeker terug!”
 


 
Agenda
 
 
    
  
 
NieuwsbriefAanmelden
 

©2013 Kliniek Heihof | Albertus Perkstraat 37A | 1217 NL Hilversum | 035 - 77 24 8 24 | All rights reserved