STYLAGE:

Door het gebruik van Stylage producten verbetert de conditie van uw huid, rimpels vervagen en lijntjes verdwijnen. Toegepast in de lippen geeft Stylage Lips meer volume. Onze artsen kunnen u alle uitleg geven over de verschillende soorten in de Stylagelijn en de toepassingen hiervan. Samen kijken we wat voor u het meest geschikt is.

Stylage is een hyaluronzuurgel met een uitzonderlijke elasticiteit, waarmee een heel natuurlijk effect kan worden bereikt. Rimpelvulling en een gladder huidoppervlak met een natuurlijk effect, dat is het resultaat dat u bij ons kunt verwachten.

 

Hoe werkt het?
Stylage wordt met een dun naaldje in de huid geïnjecteerd. Sommige soorten bevatten het verdovende lidocaïne, zodat u weinig last heeft van het prikken. Het is een veilige behandeling en het resultaat is onmiddellijk zichtbaar. U kunt gelijk weer aan het werk gaan en sociale activiteiten hervatten.

Niet permanente filler:
Het voordeel van een niet permanente filler is dat het biologisch afbreekbaar is en dat eventuele herhalingsbehandelingen kunnen worden afgestemd op veranderingen in het gezicht. Het resultaat van een Stylage behandeling kan 9-12 maanden aanhouden. Voor de lippen is het noodzakelijk iedere 6 maanden een behandeling te ondergaan. 


Hyaluronzuur, wat is dat eigenlijk?
Hyaluronzuur komt van nature in het lichaam voor en is huideigen. In de huid is hyaluronzuur verantwoordelijk voor het vasthouden van water. Het hydrateert, geeft soepelheid, veerkracht en volume. Naarmate je ouder wordt, neemt de productie van hyaluronzuur af, waardoor de huid slapper wordt en rimpels ontstaan. Hyaluronzuur, wereldwijd de meest gebruikte filler, is een veilig middel om de tekenen van veroudering te verzachten. Omdat hyaluronzuur een huideigen bestanddeel is, is de kans op een allergische of overgevoelige reactie zeer klein.
 
Stylage vult het vochtgehalte van de huid aan:
Stylage bevat gecross-linked hyaluronzuur, op basis van een gepatenteerde IPN technologie, dat staat voor “Interpenetrated Network”. Dat betekent dat de hyaluronzuur moleculen onderling zijn vervlochten. Dit zorgt voor:
 
- Optimale dichtheid en een lange termijn effect
- Gemakkelijk te injecteren
- Direct zichtbaar effect

Stylage is een unieke filler waaraan Mannitol is toegevoegd. Mannitol is een natuurlijke anti-oxidant en reduceert de negatieve effecten van vrije radicalen die ontstaan door het prikken. Dankzij Mannitol heb je direct zichtbaar effect en geen afbraak van het ingespoten hyaluronzuur, remming van de ontstekingsreactie: minder roodheid en zwelling na de behandeling, optimale veiligheid en tolerantie.


Voor meer informatie over Stylage bekijk: Stylage.nl


 
 


 
Agenda
 
 
    
  
 
NieuwsbriefAanmelden
 

©2013 Kliniek Heihof | Albertus Perkstraat 37A | 1217 NL Hilversum | 035 - 77 24 8 24 | All rights reserved