RADIESSE

Een voluminerende filler, die naast volume ook de aanzet geeft tot productie van eigen collageen en een verjonging van de huid laat zien. 


RADIESSE volumising filler maakt het verschil

Een gezonde jonge huid bevat collageen, dat de huid volume, flexibiliteit en veerkracht geeft. Als u ouder wordt, breekt uw eigen natuurlijke collageen af. Door het verlies aan elasticiteit en volume krijgt u rimpels, gezichtslijntjes en een slappe huid, dit gaat ten koste van de jeugdige uitstraling van uw gezicht.

RADIESSE® - voor behandeling van rimpels en herstel van volume en contouren.

Alleen de afzonderlijke rimpels aanpakken is voor herstel van een jeugdige en frisse uitstraling vaak niet voldoende. Het gezicht heeft volume nodig om de effecten van zwaartekracht te compenseren en weer een jeugdig ogende vorm te krijgen. Dit kan worden bereikt met een dermal filler die ook de natuurlijke aanmaak van collageen weer stimuleert voor een effectief volumeherstel. Lees verder op http://www.radiesse.nl/
 
Dankzij de speciale gel-matrix is het effect van RADIESSE volumising filler direct zichtbaar. RADIESSE heeft fijne calcium microsferen waarmee de lichaamseigen collageenvorming wordt gestimuleerd voor een langdurig volumeherstel. De gel en de microsferen worden in de loop van de tijd volledig door het lichaam afgebroken.
 
RADIESSE volumising filler zorgt voor herstel van volume precies op die plekken waar het verloren is gegaan. Uw diepe rimpels worden zachter, volumeverlies in de wangen wordt hersteld en weggezakte jukbeenderen krijgen weer meer vorm. Uw natuurlijke gezichtscontouren komen terug.
 
- Volumeherstel met dubbel effect
- Direct resultaat dankzij de elastische gel-matrix
- Langerhoudend effect dankzij collageenstimulatie
- Veilig in gebruik
- Uitgebreide wetenschappelijke onderzoeken bewijzen effectiviteit en verdraagzaamheid

Vraag onze arts wat RADIESSE volumising filler voor u kan betekenen.

Uw eigen natuurlijke collageen weer terug

De beste manier om rimpels te verminderen is door het verlies aan volume te herstellen. Met RADIESSE volumising filler krijgt u weer uw eigen natuurlijke collageen terug waarmee de tekenen van ouderdom worden gladgestreken. De unieke samenstelling van RADIESSE volumising filler stimuleert collagenesis - de aanmaak van nieuw collageen - wat leidt tot meer volume waarvan bij veel patiënten het resultaat een jaar of zelfs langer aanhoudt. Door deze natuurlijke manier van rimpels corrigeren is RADIESSE volumising filler voor dermatologen, plastische en cosmetische chirurgen en andere behandelend medisch specialisten steeds vaker de injectable filler bij uitstek voor een langdurig jeugdige uitstraling.
- Onmiddellijke correctie van matige tot diepe rimpels
- Stimuleert de eigen natuurlijke collageenaanmaak van het lichaam
- Voelt zacht aan en ziet er natuurlijk uit
- Biedt resultaten die bij veel patiënten een jaar of langer aanhouden

Een eenvoudige en praktische procedure, waarbij patiënten hun dagelijkse bezigheden vrijwel meteen kunnen hervatten
Na slechts één behandeling verkrijgen veel patiënten onmiddellijk een langdurige jeugdige uitstraling. Omdat de behandeling eenvoudig, snel, prettig en praktisch is en omdat de resultaten onmiddellijk en langdurig zichtbaar zijn, raken steeds meer mensen ervan overtuigd dat RADIESSE volumising filler de beste keuze is voor het behouden van een meer jeugdige uitstraling.
 
Wilt u weten wat RADIESSE volumising filler voor u kan doen? Klik dan op Contact om uw vraag aan ons te stellen.

Soms is er maar één optie voor u voldoende, soms zijn er meerdere of ook combinaties voor u het beste. Deels is dit afhankelijk van de medische beperkingen, deels van uw wensen. Met andere woorden, de opgesomde mogelijkheden geven een indicatie, het is en blijft maatwerk afgestemd op uw huidstructuur. Ieder mens is uniek en daarbij iedere huid is uniek.
 
We zien ook dat bij tweede en derde behandelingen steeds minder product nodig is voor eenzelfde resultaat en dat de periode tussen de behandelingen duidelijk toeneemt. Graag maken wij daarom met u samen een plan voor langere tijd op, zodat u tevreden bent en blijft.

Heeft u nog vragen, bel dan naar een van onze medewerkers: 035 77 24 8 24 of mail naar info@kliniekheihof.nl


 
 


 
Agenda
 
 
    
  
 
NieuwsbriefAanmelden
 

©2013 Kliniek Heihof | Albertus Perkstraat 37A | 1217 NL Hilversum | 035 - 77 24 8 24 | All rights reserved