WAT IS PRINCESS?

 

Princess is een hyaluronzuur. Voor de verschillende diepten van de rimpels en gradaties van volumeverlies bestaan verschillende soorten:

 

Princess Volume: Diepe lijnen en volume geven

Princess Filler: Lichte lijnen, de tere gebieden

 

WAT DOET PRINCESS?

 

Princess is een filler op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die ook door het lichaam wordt aangemaakt en die heel goed vocht kan vasthouden.

Natuurlijk hyaluronzuur wordt in tegenstelling tot het synthetische hyaluronzuur door het lichaam afgebroken en wordt voortdurend vervangen.

Hyaluronzuur wordt niet alleen gebruikt voor esthetische behandelingen, maar ook voor injectie van gewrichten en voor oogchirurgie.

 

VERSCHIL MET ANDERE FILLERS

 

Princess hyaluronzuren zijn fillers op basis van hyaluronzuren. De Princess range is iets vloeibaarder dan andere hyaluronzuren, maar heeft desondanks goede vullende eigenschappen.

 

Het verschil tussen Princess hyaluronzuren en andere hyaluronzuren die op de markt zijn is dat Croma Pharma (fabrikant van Princess) zijn hyaluronzuren naar GMP-standaarden maakt. Deze norm is een farmaceutische standaard en is net iets strenger dat de standaard die voor medical devices geldt. Een hyaluronzuur is namelijk volgens de wet niet een medicijn maar een medisch hulpmiddel. De GMP standaard geeft daarom zekerheid en veiligheid over de kwaliteit van het product. De Princess producten zijn al lang op de markt en komen oorspronkelijk uit Oostenrijk.

 

Waarom Princess?

 

Princess hyaluronzuren zorgen voor het opvullen van rimpels. Afhankelijk van de diepte en plaats van rimpel, kan één van de drie Princess fillers worden gebruikt. De cosmetisch arts kan daarover de beste en meest persoonlijke informatie geven. De Princess producten hebben een zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding ten opzichte van andere hyaluronzuren.

 

WAARVOOR WORDT PRINCESS GEBRUIKT?

 

Princess fillers worden als dermale filler gebruikt voor:

 

Princess indicaties:

 

Fronsrimpel

Jukbeenderen

Bovenlip

Lippen

Kin

Voorhoofdslijnen

Kraaienpootjes

Oren

Neuslippenplooi

Mondhoeken

Hals en decolleté

 


 
Agenda
 
 
    
  
 
NieuwsbriefAanmelden
 

©2013 Kliniek Heihof | Albertus Perkstraat 37A | 1217 NL Hilversum | 035 - 77 24 8 24 | All rights reserved