Botox:


Botox (BOtuline TOXine type A) is een geneesmiddel die de spieren ontspant. Oorspronkelijk werd dit medicijn vooral gebruikt in de oogheelkunde en neurologie om spastische spieren te laten ontspannen. Sinds ruim 30 jaar wordt B0T0X gebruikt om spieren in het gelaat te ontspannen.

U krijgt bij ons uitsluitend met de echte Botuline Toxine A van Dysport te maken, gebruikt in de aanbevolen doseringen, geinjecteerd door onze ervaren, bekwame en bevoegde artsen die BIG geregistreerd zijn.

Botox kan gebruikt worden om rimpels te verzachten, maar kent ook andere mogelijkheden. Zo wordt Botox ook ingezet tegen chronische hoofdpijn, overmatig transpireren en tandenknarsen.
 
 

Er worden per behandeling zeer kleine hoeveelheden in de spiertjes gespoten. Na de behandeling, die na de intake/gesprek circa vijf tot tien minuten duurt, kunt u meteen naar huis. Voorafgaande aan de botoxbehandeling krijgt u een uitgebreid advies op maat, dit advies is uiteraard vrijblijvend en gratis.
 
Het effect is na een paar dagen zichtbaar, na twee weken optimaal en na drie tot vier maanden begint het uit te werken. Als u Botox blijft herhalen, blijft het langer effectief en kan dan zelf 7-8 maanden of langer werkzaam zijn.
 
U kunt een Botoxbehandeling online reserveren of bellen met 035 - 77 24 8 24 
 


 
Agenda
 
 
    
  
 
NieuwsbriefAanmelden
 

©2013 Kliniek Heihof | Albertus Perkstraat 37A | 1217 NL Hilversum | 035 - 77 24 8 24 | All rights reserved